Vrolijke vrienden

Wordt één van de Vrienden van de Sneeker Dweildag.

 

Dweilkapellen in Sneek

Op 3 november 2012 zette de vermaarde Blauhúster Dakkapel uit Sneek, na 40 jaar muziek maken, een punt achter haar activiteiten. Op ontelbare plaatsen zorgde deze enthousiaste kapel met haar gezellige muziek voor vrolijke momenten. Vooral ook in Sneek en dat wil het Comité Sneeker Dweildag in de stad van de Waterpoort vasthouden door jaarlijks een Dweildag te organiseren.

 

Publiek en kapellen enthousiast

Op de eerste zaterdag van oktober 2012 was de eerste Dweildag een feit en inmiddels zijn we toe aan de vijfde op zaterdag 5 oktober a.s. In 2012 deden 15 kapellen mee; voor 7 oktober a.s. hebben zich al 31 kapellen uit heel Nederland aangemeld. Deelnemers en publiek zijn laaiend enthousiast over de dag en ook over Sneek. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het grote aantal kapellen dat zich voor de tweede of derde keer heeft aangemeld en uit de reacties op vele websites.

 

Financiële hulp is welkom

Het organiseren van zo’n Dweildag kost veel geld. Gelukkig wordt een flink deel van de kosten gedragen door de Stichting Sneek Promotion, vele sponsors en de Sneker Horeca. We willen de Sneeker Dweildag echter verder uitbreiden naar een topevenement met landelijke uitstraling. Daar hebben we financiële middelen voor nodig, waarbij we uw hulp willen inroepen. Met dit extra geld willen we de Sneker binnenstad met podia en andere faciliteiten nog meer geschikt maken voor de Dweildag en willen we de Sneeker Dweildag nog meer in de picture brengen van het ‘grote publiek’.

 

Wordt één van onze Vrolijke Vrienden

Wellicht wilt u ons helpen door Vriend te worden van de Sneeker Dweildag. Alle bedragen zijn welkom, maar door minimaal € 25 te storten wordt u een Vrolijke Vriend van de Sneeker Dweildag. Als Vrolijke Vriend ontvangt u de Nieuwsbrief en bent u uitgenodigd voor de VIP-ontvangst direct na de prijsuitreiking op de Sneeker Dweildag. Als Vrolijke Vriend ontvangt jaarlijks een certificaat en zal uw naam – als u dat wilt – worden gepubliceerd op onze website.

 

Aanmelden als Vrolijke Vriend

U kunt zich op twee manieren aanmelden:

  1. Overmaken van minimaal € 25 op bankrekeningnummer NL80 INGB 0669 5921 02  – t.a.v. Sneeker Dweildag – T.G. Elsinga, onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en e-mailadres;
  2. U aanmelden via info@sneekerdweildag.nl onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats, U ontvangt dan een factuur.

 

Opzeggen

We hopen het niet, maar opzeggen kan altijd voor 1 januari van het nieuwe jaar: schriftelijk bij Trea Dam, Ooievaarslaan 11, 8601 XM Sneek of digitaal via info@sneekerdweildag.nl.